De Vijverlounge is dé plek voor diverse evenementen, zowel privé als zakelijk. Voor een stijlvolle receptie of dinnerparty, verjaardagsfeest, babyborrel… bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast dient de zaal ook perfect voor professionele events zoals meetings, opleidingen, presentaties en personeelsfeesten.

In deze exclusieve ruimte met lounge-gevoel en zicht op het veld zal u uw gasten gegarandeerd een wow-gevoel bezorgen. Wat deze locatie extra bijzonder maakt, zijn de praktische voordelen die het biedt. De Vijverlounge beschikt over een vaste en hoogwaardige geluidsinstallatie, wat perfect is voor evenementen met muziek of presentaties. Daarnaast is er een keuken aanwezig met frigocel.

Bovendien kunt u genieten van het aangrenzende terras en een goed uitgeruste bar. Vanuit de Vijverlounge stapt u zo Studio Essevee binnen, de grootste zaal van het stadion. Door de twee zalen te combineren, wordt de capaciteit verhoogd naar +/- 650 personen. De combinatie van deze praktische voorzieningen maakt de Vijverlounge de ideale keuze voor elke gelegenheid.

De Vijverlounge beschikt over een vaste set-up inzake meubilair, er zijn zes tafels van tien personen langs het raam en er zijn verschillende hoge en lage tafels beschikbaar om aan te vullen tot een capaciteit van 150 zittend. Er is ook de mogelijkheid om geen tafels bij te plaatsen en een dansvloer ter beschikking te hebben. Het meubilair zit in de prijs van de zaalhuur.