Studio Essevee, onze grootste eventlocatie met 500 m² aan ruimte, is de meest veelzijdige zaal binnen het stadion. Of het nu gaat om een seminarie, personeelsfeest, babyborrel of een onvergetelijk trouwfeest, Studio Essevee biedt de perfecte setting voor ieder type evenement.

Dankzij ons uitgebreide assortiment meubilair, de permanente audio- en video-installatie en de jarenlange ervaring van ons toegewijde team, kunnen we elk evenement in Studio Essevee met glans laten slagen. Onze ervaren partners kennen de zaal door en door en staan garant voor de perfecte service.

Aanpalend aan Studio Essevee is de Vijverlounge, de ideale break-out ruimte voor recepties, (middag)pauzes etc. Je kan de zaal zowel gebruiken als break-out of om de capaciteit van Studio Essevee te vergroten naar  +/- 650 personen. Vraag gerust eens een locatiebezoek aan om de mogelijkheden te ontdekken ter plaatse.

En laten we niet vergeten te benadrukken dat onze locatie uitstekend bereikbaar is, dankzij de strategische ligging aan de afrit van de E17 in Waregem, en biedt tal van gratis parkeermogelijkheden in de nabije omgeving voor het ultieme gemak van uw gasten.

Studio Essevee is voorzien van een ruim assortiment standaardmeubilair. Deze is voorzien in de prijs van de zaalhuur. In overleg met de klant zoeken we de meest passende invulling voor het event.